Fogás: desszert, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 120 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Most ne lepődj meg, de tényleg úgy kell a tészta hozzávalóiból kakaós piskótát sütni,(,a tepsi aljára sütőpapírt teszünk,) hogy abban nincs liszt. Ha kész a piskóta, a tepsiben hagyjuk kihűlni.
A 2 csomag pudingot a cukorral és a 8 dl tejjel megfőzzük, és még forrón 10 dkg margarint belekeverünk, majd a kihűlt tészta tetejére öntjük.
1 üveg kimagozott meggyet lecsepegtetünk, pár szemet félreteszünk a díszítéshez, a többit összeturmixoljuk. A meggypépet 1-2 evőkanál zselatinnal felfőzzük, és a puding tetejére simítjuk.
Ha kihűlt, 5 dl tejszínt felverünk, és a meggyzselére terítjük. A tejszínre csokoládét reszelünk, de akár meggyszemekkel is díszíthetjük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Jó étvágyat kívánok!
|
|
|
|
0 komment
|
4 ember kedveli
|
feviroza
2014.12.06 09:57
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
tészta hozzávalóiból, tepsi aljára, tepsiben hagyjuk, kihűlt tészta, többit összeturmixoljuk, puding tetejére, meggyzselére terítjük, tejszínre csokoládét, összeturmixoljuk, szódabikarbóna, meggyszemekkel, lecsepegtetünk, hozzávalóiból, meggyzseléhez, belekeverünk, félreteszünk, díszíthetjük, meggyzselére, díszítéshez, zselatinnal, kimagozott, kimagozott, sütőpapírt, meggypépet, csokoládét, csokoládé, felverünk, tésztához, tejszínre, pudingpor, margarint, megfőzzük, felfőzzük, reszelünk, tésztához, tojás, cukor, kakaópor, szódabikarbóna, kremhez, vaníliás pudingpor, tej, cukor, margarin, meggyzseléhez, üveg kimagozott meggy, zselatin, tetejére, tejszín, cukor, reszelt csokoládé,
|
|
|
|
|