Fogás: desszert, Alkalom: farsang, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Az almát lereszelem és a levét kicsit kinyomkodom. Ezután hozzáadom a tojásokat, lisztet, sütőport, és a cukrot. A masszát jól összedolgozom, majd egy evőkanállal a forró olajba szaggatom. Pirosra sütöm és lekvárral kínálom, vagy fahéjas porcukorral megszórom.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Nagyon finom.
|
|
|
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
anitakezi
2014.03.17 13:52
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
 
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
almát lereszelem, levét kicsit, forró olajba, összedolgozom, evőkanállal, porcukorral, kinyomkodom, lereszelem, hozzáadom, szaggatom, megszórom, lekvárral, tojásokat, lekvárral, sütőport, masszát, sütőpor, lisztet, Pirosra, kínálom, fahéjas, Ezután, csomag, Nagyon, olajba, cukrot, étolaj, kicsit, cukor, tojás, liszt, csomag sütőpor, cukor, alma, étolaj,
|
|
|
|
|