Fogás: leves, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 90 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A gyöngytyúkot megmossuk, feldaraboljuk és a hagymákkal, fűszerekkel hideg vízben feltesszük kis lángon főni ,közben a habot lemerjük.Kb. 2 órát főzzük, majd hozzáadjuk a zöldségeket is, és további fél órán át főzzük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Nagyon finom,kicsit hasonlít az íze a fácánleveshez.
Én csigatésztával kínálom.
|
|
|
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
szelidszeder
2011.12.24 07:23
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
 
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
levele1 csokor, gyöngytyúkot megmossuk, Gyöngytyúkleves, csigatésztával, csípőspaprika, fácánleveshez, feldaraboljuk, gyöngytyúkot, csigatészta, zöldpaprika, vöröshagyma, fűszerekkel, zöldségeket, kelkáposzta, feketebors, paradicsom, gyöngytyúk, hozzáadjuk, feltesszük, hagymákkal, zellergumó, fehérrépa, sárgarépa, fokhagyma, megmossuk, lemerjük, hasonlít, karalábé, gyöngytyúk, sárgarépa, fehérrépa, karalábé, zellergumó levele, csokor petrezselyemlevél, darabka kelkáposzta, gerezd fokhagyma, vöröshagyma, egész feketebors, paradicsom, zöldpaprika, csípőspaprika, csigatészta,
|
|
|
|
|