Fogás: egyéb, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A kukoricát és a borsót kevés sós vízben puhára pároljuk.A megmosott csirkét ujjnyi vastag ,2-3 cm hosszú csíkokra vágjuk,kevés olajon fehérre pirítjuk,majd sózzuk ,rátesszük a bazsalikomot, és puhára pároljuk A megtisztított zellert és káposztát vékony csíkokra gyaluljuk.a kefirt összekeverjük a majonézzel és a mustárral,hozzáadjuk cukrot, borsot és a citrom levet.Ha a csirke már meghűlt,keverjük össze a zöldséggel és az öntettel.A salátát tálalás előtt 1-2 óra hosszat hűtőszekrényben érleljük .Finomra vágott petrezselyemmel díszítjük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Önálló hideg vacsorának is tálalhatjuk.
|
|
|
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.12.07 14:45
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
borsót kevés, megmosott csirkét, megtisztított zellert, kefirt összekeverjük, citrom levet, salátát tálalás, hűtőszekrényben, petrezselyemmel, csirkemellfilé, megtisztított, összekeverjük, fejeskáposzta, petrezselyem, Csirkesaláta, bazsalikomot, tálalhatjuk, fagyasztott, fagyasztott, majonézzel, bazsalikom, hozzáadjuk, zöldséggel, vacsorának, kukoricát, fehérbors, megmosott, díszítjük, gyaluljuk, káposztát, mustárral, rátesszük, teáskanál, csirkemellfilé, fejeskáposzta, zeller, fagyasztott kukorica, fagyasztott zöldborsó, evőkanál olaj, kefir, evőkanál majonéz, teáskanál mustár, teáskanál cukor, citromlé, petrezselyem, bazsalikom, őrölt fehérbors,
|
|
|
|
|