Fogás: egyéb, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A hozzávalókat összegyúrjuk,nem kell keleszteni se dagasztani. Kb. 1 cm vastagra nyújtjuk,szaggatjuk,a tetejét megkenjük tojássárgájával,és egy csipet sajtot teszünk rá. Aranysárgára sütjük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Én mindig dupla adagot készítek ,mert nagyon finom és sokáig friss maradna ha pillanatok alatt nem fogyna el. (Én az élesztőt pici langyos tejben kelesztem)
|
|
|
|
0 komment
|
28 ember kedveli
|
csegeereka
2013.05.16 08:33
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
          
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
tésztába2 teáskanál, hozzávalókat összegyúrjuk, tetejét megkenjük, csipet sajtot, élesztőt pici, tojássárgájával, hozzávalókat, tojássárgája, Aranysárgára, összegyúrjuk, dagasztani, pillanatok, keleszteni, szaggatjuk, kelesztem, teáskanál, megkenjük, tetejére, egyszerű, élesztőt, nyújtjuk, készítek, vastagra, tésztába, reszelt, pogácsa, élesztő, maradna, reszelt, langyos, teszünk, liszt, rama, tejföl, élesztő, reszelt sajt tésztába, teáskanál, reszelt sajt,
|
|
|
|
|