Fogás: egyéb, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Kevés langyos tejben megfuttatjuk az élesztőt.Összedagasztjuk a tésztához valókat. Keleszteni nem kell!Dagasztás után négyfelé vesszük a tésztát.Közben a töltelékhez habosra kikavarjuk a margarint a tojássárgát és a sót.Kinyújtjuk, és megkenjük a töltelékkel.Feltekerjük mint a bejglit, és 2 centis szeletekre vágjuk.Tojással megkenjük. Köménymaggal és sajttal megszórjuk. Forró sütőben sütjük.
sütési hőfok:
200°C
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Mindig dupla adagot kell sütni, mert nagyon kapós!
Tojás nem kell a tésztába!
|
|
|
|
0 komment
|
7 ember kedveli
|
53ilona
2013.08.31 22:42
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
     
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
tésztához valókat, töltelékhez habosra, Összedagasztjuk, megfuttatjuk, Köménymaggal, tojássárgát, töltelékkel, Feltekerjük, Töltelékhez, töltelékhez, Keleszteni, tojássárga, kikavarjuk, Kinyújtjuk, szeletekre, megszórjuk, tésztához, megkenjük, Dagasztás, köménymag, megkenjük, margarint, négyfelé, élesztőt, Tojással, Tetejére, tésztába, tésztát, olaj, cukor, langyos, élesztő, Töltelékhez, kocka lágy Rama, tojássárga, Tetejére, tojás, reszelt sajt, köménymag,
|
|
|
|
|