Fogás: egyéb, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: több mint 3 óra, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A paprikát, paradicsomot, hagymát, uborkát, káposztát lereszeljük vagy leszeljük. Rátesszük az ecetet, cukrot, sót és a borkénport.
Összekeverjük, és 1 napig állni hagyjuk. Közben többször meg lehet keverni.
Üvegekbe rakjuk, és lezárjuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Már frissen is nagyon finom.
|
|
|
|
5 komment
|
64 ember kedveli
|
kormilla
2012.02.10 14:45
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
         
|
|
|
lilagondolatok |
2014.11.21. 23:22 (#5) |
|
 |
Én is készítem, és az a jó, hogy saját levében töltjük üvegekbe, így a vitamin benne marad!Főzés nélkül! |
|
heni113 |
2014.08.26. 13:38 (#4) |
|
 |
Milyen kanál? Leveses , vagy teás vagy kávés? A választ köszönöm! |
|
ibolya58 |
2014.03.07. 15:05 (#3) |
|
 |
Sziasztok !
Az ilyen savanyúságokat nyersen kell eltenni, mivel a benne lévő só és az ecet miatt nem romlik meg .
Viszont igen finom ! |
|
kormilla |
2012.02.22. 19:09 (#2) |
|
 |
Kedves Kaja59! Nem kell dinsztelni. Egy nap állás után frissen, hidegen kell eltenni. Soha nem romlott meg. |
|
kaja59 |
2012.02.21. 19:15 (#1) |
|
 |
Tetszik a recept. Szeretném kipróbálni, csak még azt szeretném megkérdezni, hogy kell e dinsztelni? |
| |
|
|
|
Összekeverjük, paradicsomot, vöröshagyma, lereszeljük, borkénport, paradicsom, káposztát, Csalamádé, Rátesszük, borkénpor, leszeljük, lezárjuk, Üvegekbe, többször, paprikát, káposzta, hagyjuk, paprika, uborkát, keverni, frissen, hagymát, nagyon, cukrot, Közben, rakjuk, paprika, zöld paradicsom, vöröshagyma, uborka, káposzta, %-os ecet, cukor, púpos kanál borkénpor,
|
|
|
|
|