Fogás: desszert, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Az áfonyát a levétől leszűrjük, lecsepegtetjük. A fagyasztott gyümölcsöt szobahőmérsékleten felolvasztjuk, a frisset megmossuk, lecsepegtetjük.
A tejszínt felverjük, a díszítéshez keveset félretesszük, majd simára kavarjuk a joghurttal, ízlés szerint mézzel ízesítjük, majd kettévesszük. Felét az áfonya felével leturmixoljuk. Előveszünk egy alkalmas poharat, az aljába szórunk kevés áfonyát. Erre a turmixolt krémből kanalazunk, majd ismét megszórjuk áfonyával. A fehéren maradt krémmel befedjük. Tetejét tejszínhabbal, áfonyával díszítjük.
Jól behűtve kínáljuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Nagyon finom ebéd utáni csemege.
|
|
|
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.02.11 11:00
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |

|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
levétől leszűrjük, fagyasztott gyümölcsöt, frisset megmossuk, tejszínt felverjük, díszítéshez keveset, áfonya felével, alkalmas poharat, aljába szórunk, turmixolt krémből, fehéren maradt, lecsepegtetjük, lecsepegtetjük, leturmixoljuk, felolvasztjuk, tejszínhabbal, áfonyabefőtt, félretesszük, kettévesszük, fagyasztott, díszítéshez, fagyasztott, gyümölcsöt, kanalazunk, Előveszünk, megszórjuk, joghurttal, felverjük, áfonyával, díszítjük, ízesítjük, megmossuk, leszűrjük, turmixolt, joghurtos, áfonyával, alkalmas, natúr joghurt, tejszín, ízlés szerint,
|
|
|
|
|