Fogás: előétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A zellert vékony szeletekre vágjuk és megpároljuk. A krumplit megfőzzük .Felszeleteljük. A tejfölt elkeverjük a sóval borssal ,petrezselyemmel. Egy tűzálló tálat kivajazunk, megszórjuk morzsával. Soronként ,felváltva lerakjuk a zellert és a krumplit .Minden sort meglocsolunk a tejföllel. A tetejét megszórjuk a szalonnával és szép pirosra sütjük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Aki nem szereti a szalonnát ,megszórhatja reszelt sajttal. Kiváló vacsora , vagy előétel.
|
|
|
|
0 komment
|
4 ember kedveli
|
ibicimama
2014.02.17 15:15
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
zellert vékony, krumplit megfőzzük, tejfölt elkeverjük, sóval borssal, tűzálló tálat, tetejét megszórjuk, petrezselyemmel, Felszeleteljük, meglocsolunk, petrezselyem, megszórhatja, szalonnával, megpároljuk, szeletekre, megszórjuk, megszórjuk, elkeverjük, kivajazunk, megfőzzük, szalonnát, tejföllel, morzsával, felváltva, Soronként, lerakjuk, krumplit, szalonna, krumplit, zellert, borssal, tűzálló, tetejét, zeller, krumpli, tejföl, tojás, kockára vágott szalonna,
|
|
|
|
|