Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Egy közepes cukkinit fél centi vastagra vágunk, kicsit megsózzuk, fél - egy óráig állni hagyjuk, majd a nedvességet leitatjuk róla. Két szelet cukkini közé egy vékony szelet sajtot rakunk, majd a szokásos módon panírozzuk: liszt, tojás, zsemlemorzsa. Bő, forró olajban mindkét oldalát pirosra sütjük. Tartármártással, majonézes burgonyával tálaljuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Legújabban már tönkölybúza liszttel, és tönkölykenyér morzsával paníroztam, és így diétázók is ehetik. (Candida) Sajt nélkül is igen finom, majonézes körettel..
|
|
|
|
0 komment
|
6 ember kedveli
|
szofis
2011.12.12 18:37
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
    
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
közepes cukkinit, nedvességet leitatjuk, vékony szelet, szokásos módon, Tartármártással, tönkölykenyér, zsemlemorzsa, zsemlemorzsa, tönkölybúza, burgonyával, nedvességet, Legújabban, paníroztam, panírozzuk, morzsával, megsózzuk, majonézes, leitatjuk, majonézes, szokásos, tálaljuk, liszttel, körettel, cukkinit, diétázók, vastagra, pirosra, cukkini, oldalát, mindkét, közepes cukkini, sajt, liszt, tojás, zsemlemorzsa, étolaj,
|
|
|
|
|
Vadas
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
|
|
|
|
|