Fogás: főétel, Alkalom: farsang, Elkészítési idő: 150 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A megmosott csirkét kívül-belül megsózzuk, belsejét majoránnával, külső felületét borssal fűszerezzük.
Az így előkészített csirkét magas falú tepsibe helyezzük, leöntjük olvasztott vajjal, továbbá aláöntjük a fehérbort.
Sütőben, letakarva pároljuk, szükség szerint pótoljuk az elpárolgott bort. Amikor megpuhult, hajszálvékony szalonnaszeleteket borítunk
rá, és ropogósra sütjük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Könnyű, nem hízlaló étel.
|
|
|
|
0 komment
|
4 ember kedveli
|
zsoka08
2012.01.05 10:05
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
  
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
megmosott csirkét, elpárolgott bort, hajszálvékony, majoránnával, előkészített, elpárolgott, fűszerezzük, olvasztott, megpuhult, megmosott, aláöntjük, fehérbort, majoránna, helyezzük, ropogósra, letakarva, megsózzuk, felületét, leöntjük, belsejét, pároljuk, Farsangi, pótoljuk, borítunk, szalonna, részeges, fehérbor, tepsibe, csirke, fehérbor, füstölt szalonna, őrölt bors,
|
|
|
|
|