Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A fólia alatt megütögetett tarjaszeleteket sóval, borssal, kakukkfűvel ízesítjük, majd felhevített olajban megsütjük.
A húst félretesszük, a sütőzsiradékban
megfuttatjuk a lisztet, felöntjük a borral, és a petrezselyemmel meghintve felforraljuk.
A tarjákat a boros pecsenyelébe tesszük, és megpároljuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Tálaláskor körülöntjük a boros pecsenyelével, burgonyapürével és vajon párolt zöldséggel kínáljuk.
|
|
|
|
0 komment
|
7 ember kedveli
|
mildiko50
2012.02.18 09:29
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
fólia alatt, húst félretesszük, petrezselyemmel meghintve, boros pecsenyelébe, boros pecsenyelével, petrezselyemzöld, petrezselyemmel, sütőzsiradékban, tarjaszeleteket, burgonyapürével, pecsenyelével, megfuttatjuk, felforraljuk, pecsenyelébe, megütögetett, félretesszük, megpároljuk, körülöntjük, sertéstarja, felhevített, sertéstarja, kakukkfűvel, Tálaláskor, zöldséggel, meghintve, megsütjük, felöntjük, ízesítjük, evőkanál, tarjákat, kakukkfű, szelet sertéstarja, csokor petrezselyemzöld, fehérbor, evőkanál liszt, evőkanál olaj, bors, kakukkfű, olaj,
|
|
|
|
|