Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 75 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A savanyú káposztát kimossuk, kicsavarjuk,majd kevés olajon megpároljuk.A karajszeletekbe éles késsel zsebet vágunk,kívül -belül sózzuk,borsozzuk,majd hirtelen elősütjük.A megvágott savanyú káposztát beletöltjük a zsebekbe,és hústűvel rögzítjük.
A burgonyából pürét készítünk,kikeverjük sóval ,vajjal és kevéske borssal,majd kizsírozott hőálló edény egyik felébe halmozzuk.A burgonya mellé sorjázzuk a káposztás zsebeket,az egészet jól meglocsoljuk tejföllel,majd előmelegített sütőben 25 percig sütjük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Vörös káposztát is használhatunk ,a főzés előtt meglocsoljuk kevés ecettel,így megtartja a színét
|
|
|
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.11.18 18:47
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
 
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
savanyú káposztát, karajszeletekbe éles, megvágott savanyú, burgonyából pürét, burgonya mellé, káposztás zsebeket, főzés előtt, karajszeletekbe, előmelegített, használhatunk, meglocsoljuk, meglocsoljuk, burgonyából, megpároljuk, kicsavarjuk, beletöltjük, kizsírozott, kikeverjük, káposztát, tejföllel, megvágott, káposztát, elősütjük, sorjázzuk, káposztát, halmozzuk, megtartja, káposztás, készítünk, borsozzuk, rögzítjük, hústűvel, burgonya, vastag szelet karaj, savanyú káposzta, reszelt sajt, burgonya, evőkanál, tejföl, kiskanál bors, kevés olaj,
|
|
|
|
|