Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A burgonyát meghámozom, sós vízben puhára főzöm. Leszűröm és lereszelem. Liszttel ,tejföllel és szódabikarbónával kidolgozom,tetszés szerint fűszerezem ,gombócokat formázok és bő forró olajba kisütöm. A fokhagymát áttöröm. A húst sózom, borsozom, bedörzsölöm fokhagymával. Hozzáadom a kakukkfüvet és a rozmaringot. A sajtot felkockázom, a serpenyőbe öntöm a levest, és a tejszínt, forralom. Hozzáadom a sajtot, és felolvasztom. Sózom, borsozom. Felhevítem az olívaolajat és a hússzeleteket megpirítom. A húst a mártással, burgonyafánkkal tálalom.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Isteni finom! Ajánlom mindenkinek!
|
|
|
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
davidcsilla
2014.09.29 18:05
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
 
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
burgonyát meghámozom, fokhagymát áttöröm, húst sózom, sajtot felkockázom, serpenyőbe öntöm, hússzeleteket megpirítom, burgonyafánkkal, szódabikarbóna, hússzeleteket, felolvasztom, fokhagymával, báránygerinc, bedörzsölöm, rozmaringot, kakukkfüvet, olívaolajat, felkockázom, mindenkinek, fűszerezem, megpirítom, gombócokat, kidolgozom, Felhevítem, Bárányfilé, gorgonzola, gorgonzola, fokhagymát, lereszelem, serpenyőbe, meghámozom, tejföllel, mártással, gerezd fokhagyma, olívaolaj, sajt gorgonzola, burgonya, csipet bors, tejszín, kakukkfű, átszitált liszt, tejföl, rozmaring, csipet, húsleves, báránygerinc filé, csipet szódabikarbóna, étolaj,
|
|
|
|
|
Tócsni
|
0 komment
|
5 ember kedveli
|
|
|
|
|
|