Fogás: desszert, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 20 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Lisztet és a sütőport elkeverem. Almát meghámozom, lereszelem és a levét kinyomkodom.
Tojásokat szétválasztom.Fehérjét kemény habbá verem, majd egyenként hozzáadom a tojások sárgáját és óvatosan tovább verem a habot. Almához keverem a cukrot, sütőporos lisztet és a habot. Bő forró olajba a masszából púpozott evőkanálnyi adagokat teszek és pár pecig sütöm őket.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Nagyon finom.
|
|
|
|
0 komment
|
5 ember kedveli
|
balabala63
2014.04.17 18:40
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
sütőport elkeverem, levét kinyomkodom, tojások sárgáját, masszából púpozott, szétválasztom, evőkanálnyi, kinyomkodom, meghámozom, lereszelem, Tojásokat, egyenként, masszából, sütőporos, elkeverem, hozzáadom, Fehérjét, evőkanál, sárgáját, púpozott, adagokat, sütőport, óvatosan, keverem, sütőpor, lisztet, tojások, Almához, Lisztet, kemény, csomag, liszt, csomag sütőpor, alma, tojás, evőkanál cukor, liter olaj,
|
|
|
|
|