Fogás: leves, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A krumplit sós vízben főzni kezdjük. Lereszeljük a sárgarépát, a fehérrépát, a zellert, a peszternákot, a hagymát és a céklát. A paprikát apróra vágjuk. Húsz percnyi főzés után a krumpli mellé dobjuk a felvágott-reszelt zöldségeket. Petrezselyem- és kapor zölddel, borssal ízesítjük, sózzuk, és addig főzzük, amíg minden hozzávaló meg nem puhul.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Tejfölösen tálaljuk.
|
|
|
|
0 komment
|
5 ember kedveli
|
haaapci
2012.09.25 16:13
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
   
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
paprikát apróra, krumpli mellé, felvágott-reszelt zöldségeket, peszternákot, petrezselyem, Petrezselyem, Lereszeljük, zöldségeket, céklaleves, sárgarépát, fehérrépát, paszternák, Tejfölösen, felvágott, ízesítjük, sárgarépa, hozzávaló, fehérrépa, paprikát, krumplit, burgonya, tálaljuk, zellert, reszelt, borssal, zölddel, krumpli, percnyi, Erdélyi, burgonya, nagy fehérrépa, nagy paszternák, sárgarépa, zeller, paprika, hagyma, reszelt cékla, kapor, petrezselyem zöldje, bors, tejföl,
|
|
|
|
|