Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 75 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A hús közepébe hosszában lyukat szúrunk. Ebbe beledugjuk a kolbászt.
Minden oldalát átdörzsöljük sóval, borssal és egy kevés pirospaprikával.
Egy tepsibe kevés olajat teszük, beleöntünk fél deciliter vizet. Beletesszük a húst. Melléhelyezzük a paprikát és a paradicsomot.
180 fokos sütőben, letakarva kb. 2 órán át sütjük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Francia vagy krumpli salátával tálalom
|
|
|
|
1 komment
|
6 ember kedveli
|
szimbus
2012.01.12 12:00
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
    
|
|
|
kage0117 |
2012.01.12. 20:42 (#1) |
|
 |
karácsonykor volt ez, finom nagyon |
| |
|
|
|
kevés pirospaprikával, tepsibe kevés, pirospaprikával, Melléhelyezzük, átdörzsöljük, paradicsomot, Beletesszük, kávéskanál, Kolbásszal, beledugjuk, paradicsom, beleöntünk, hosszában, letakarva, salátával, deciliter, paprikát, kolbászt, közepébe, sütőben, szúrunk, tálalom, tepsibe, krumpli, Francia, oldalát, borssal, füstölt, sertés karaj, szál füstölt kolbász, paradicsom, paprika, bors, kávéskanál piris paprika, étolaj,
|
|
|
|
|