Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 75 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A pulykamelleket jó vékonyra klopfoljuk, kiterítjük és meghintjük ételízesítővel.A szélére ráfektetünk 1 sor szilvát és jó szorosan feltekerjük, a végeit behajtva. Fóliával szorosan betekerjük őket.1 széles lábasba forralunk vizet és 1/2 órára beletesszük a tekercseket hogy megpárolódjanak, közben elkészítjük a sajtmártást. A vajat felolvasztjuk, rátesszük a lisztet, világos rántást készítünk, és felengedjük a tejjel, majd sűrűre forraljuk.Ízlés szerint ízesítjük vegetával, és beleolvasztjuk a 15 dkg reszelt trappistát.A tekercsek mikor megpárolódtak kiszedjük őket a vízből, leszedjük a fóliát róluk, és forró kicsit megborsozott olajon hirtelen átforgatjuk hogy kapjon 1 kis színt.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Párolt rizzsel tálalom.
|
|
|
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
csordasne
2014.05.01 20:49
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
szélére ráfektetünk, végeit behajtva, tekercseket hogy, vajat felolvasztjuk, tekercsek mikor, fóliát róluk, megpárolódjanak, ételízesítővel, pulykamelleket, beleolvasztjuk, felolvasztjuk, megpárolódtak, sajtmártással, megborsozott, ráfektetünk, átforgatjuk, feltekerjük, beletesszük, sajtmártást, elkészítjük, felengedjük, ételízesítő, tekercseket, kiterítjük, meghintjük, pulykamell, klopfoljuk, betekerjük, trappistát, forralunk, szilvával, kiszedjük, csipet, liszt, trappista sajt, csipet bors, csipet ételízesítő, szelet pulykamell, csomag aszalt szilva,
|
|
|
|
|