Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A száraz tésztát sós vízben kifőzzük a tasakon lévő utasítás szerint. Félretesszük.
Elkészítjük a ragut. Olajon megdinszteljük a finomra vágott vöröshagymát, rátesszük a pirospaprikát, majd a darált sonkát. Fűszerezzük ízlés szerint. Puhára pároljuk.
Egy tepsit olajjal kikenünk, megszórjuk zsemlemorzsával. A tojásokat a tejföllel, sóval, kevés őrölt borssal jól felverjük, majd hozzákeverjük a petrezselyemzöldet is. A várakozó tésztánkra öntjük, összekeverjük.
A tészta felét a tepsi aljára szépen elterítjük, rátesszük a sonkás ragut, majd befedjük a maradék tésztával. Reszelt sajttal megszórjuk, majd 200 fokos sütőben aranysárgára megsütjük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Salátával vagy más savanyúsággal tálaljuk.
|
|
|
|
0 komment
|
18 ember kedveli
|
haaapci
2012.10.17 18:35
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
száraz tésztát, tasakon lévő, finomra vágott, darált sonkát, tepsit olajjal, várakozó tésztánkra, tészta felét, tepsi aljára, sonkás ragut, maradék tésztával, zsemlemorzsával, megdinszteljük, összekeverjük, pirospaprikát, hozzákeverjük, savanyúsággal, aranysárgára, pirospaprika, petrezselyem, zsemlemorzsa, Félretesszük, vöröshagymát, Elkészítjük, Fűszerezzük, vöröshagyma, tésztánkra, elterítjük, megszórjuk, megszórjuk, tésztával, felverjük, tejföllel, rátesszük, tojásokat, rátesszük, megsütjük, fodros nagykocka tészta, sonka darálva, kisebb vöröshagyma, gerezd fokhagyma, tejföl, tojás, kevés zsemlemorzsa, teáskanál pirospaprika, reszelt sajt,
|
|
|
|
|