Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A csirkemellfiléket bevágjuk, kihajtjuk, és szeletekké klopfoljuk.
Összedolgozzuk a márványsajtot a vajjal, azután a hússzeletekre kenjük. Megszórjuk durvára vágott dióval, és a húst összehajtva hústűvel megtűzzük. Enyhén megsózzuk, és a szokott módon (lisztbe, felvert tojásba és zsemlemorzsába forgatjuk) panírozzuk.
Bő olajban kisütjük, kihúzzuk belőle a hústűt.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Burgonyapürével tálaljuk,de rizibizivel is nagyon finom.
|
|
|
|
0 komment
|
5 ember kedveli
|
kenguru2
2013.01.17 12:02
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
sütéshezA körethez, csirkemellfiléket bevágjuk, hússzeletekre kenjük, húst összehajtva, szokott módon, Burgonyapürével, burgonyapürével, csirkemellfilé, Összedolgozzuk, zsemlemorzsába, márványsajtot, hússzeletekre, zsemlemorzsa, panírozáshoz, rizibizivel, márványsajt, összehajtva, panírozzuk, csirkemell, klopfoljuk, szeletekké, Megszórjuk, megtűzzük, Rokfortos, kihajtjuk, forgatjuk, megsózzuk, bevágjuk, zsiradék, kisütjük, kihúzzuk, csirkemellfilé, rokfort márványsajt, panírozáshoz, liszt, tojás, zsemlemorzsa, zsiradék sütéshez, körethez, burgonya,
|
|
|
|
|