Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 90 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Összekeverjük a hozzávalókat és pergamen papíron téglalap alakúra szétterítjük. Rárakjuk a spenótot, szerecsendiót, sajtot. A pergamen segítségével feltekerjük és kikent, morzsával beszórt sütőedénybe rakjuk. Bemelegített sütőben 350 fokon megsütjük kb. 90 perc.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
15 percig pihentetjük, majd tálra rakjuk és szeleteljük.
|
|
|
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
noble
2015.10.23 11:00
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |

|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
pergamen segítségével, Összekeverjük, szerecsendiót, Bemelegített, hozzávalókat, szétterítjük, szétmorzsolt, segítségével, szerecsendió, bárányfasírt, pihentetjük, feltekerjük, szeleteljük, sütőedénybe, megsütjük, fokhagyma, morzsával, bárányhús, citromhéj, Töltelék, pergamen, téglalap, spenótot, pergamen, marhahús, Rárakjuk, cheddar, bárányhús, marhahús, csésze apróra vágott hagyma, oregánó, reszelt citromhéj, tojás, gerezd fokhagyma, bors, Töltelék, spenót, szerecsendió,
|
|
|
|
|