Fogás: leves, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
a hagymákat megtisztítom megmosom a póréhagymát felkarikázom a vöröshagymát kettévágom és felszeletelem.a vajat felolvasztom egy fazékba rászórom a felszeletelt hagymát és kb. 5-6 percig párolom. megszóróm a lisztel forró vízzel körülbelül 2 literrel apránként felengedem folyamatosan kevergetve,hogy a liszt ne csomósodjon össze. sózom borsozom ízlés szerint.hagyom főni 15 percet beleteszem a főzőtejszínt és a reszelt sajtot még 5 percig főzőm.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
forrón tálalom lehet hozzá kínálni pirított kenyérkockát nagyon finom
|
|
|
|
0 komment
|
5 ember kedveli
|
ii
2013.07.18 22:26
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
   
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
hagymákat megtisztítom, póréhagymát felkarikázom, vöröshagymát kettévágom, vajat felolvasztom, fazékba rászórom, felszeletelt hagymát, lisztel forró, reszelt sajtot, felszeletelem, folyamatosan, főzőtejszínt, vöröshagymát, felolvasztom, megtisztítom, kenyérkockát, felszeletelt, felkarikázom, póréhagymát, vöröshagyma, hagymaleves, csomósodjon, kettévágom, körülbelül, felengedem, póréhagyma, kevergetve, beleteszem, megszóróm, apránként, hagymákat, literrel, pirított, reszelve, rászórom, közepe póréhagyma, közepes vöröshagyma, 5dkg, kevés liszt, fehér bors, 25dkg sajt reszelve, főző tejszín,
|
|
|
|
|