Fogás: desszert, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A túrót villával összetörjük, elkeverjük a tejföllel, a tojások sárgájával, a cukrokkal és végül a búzadarával. Hozzáadjuk a reszelt citromhéjat.
A tojások fehérjét habbá verjük és túrós keverékbe forgatjuk.
Kivajazott, morzsával meghintett formába öntjük és 180 fokra előmelegített sütőben 35-40 perc alatt készre sütjük. (Akkor sült meg, amikor a felfújt teteje egyenletesen aranysárga színű és a közepe is felemelkedett, de tűpróbával ellenőrizzük, hogy átsült.)
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
sütési hőfok: 180°C
tepsi mérete: 24 cm
|
|
|
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
tigerx27
2012.04.10 11:52
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
túrót villával, tojások sárgájával, reszelt citromhéjat, tojások fehérjét, felfújt teteje, kristálycukor, előmelegített, felemelkedett, ellenőrizzük, egyenletesen, citromhéjat, búzadarával, összetörjük, sárgájával, Kivajazott, Hozzáadjuk, elkeverjük, meghintett, aranysárga, tűpróbával, túrószelet, keverékbe, tehéntúró, forgatjuk, tejföllel, cukrokkal, morzsával, villával, vaníliás, formához, fehérjét, zsíros tehéntúró, tejföl, vaníliás cukor, kristálycukor, búzadara, tojás, citrom reszelt héja, formához, morzsa,
|
|
|
|
|