Fogás: főétel, Alkalom: születésnap, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
a húst megmosom majd közepesen vastag,ujjnyi szeleteket vágom s kicsit kiveregetem,sózom és borsozom Ezután félre teszem .A tojásból és a lisztből palacsinta sűrűségű tésztát keverek,majd hozzáadom a megtisztitott, lereszelt burgonyát és jó alaposan kidolgozom.
Az előkészitett húst előszőr lisztbe majd a burgonyás masszában megforgatom és olajban szép pirosra kisütöm.
Párolt rizzsel tálalom!
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
ha egy kicsit változtatni szeretnénk rajta,a fele burgonya helyett rakhatunk bele reszelt sárgarépát vagy reszelt cukkinit is.Ettől más ízt fogunk kapni.
Mivel szűzből készül, igen omlós lesz a hús.
Karajból, csirkemellből is elkészithető.
A burgonyás "panirtól " ropogós lesz a külseje.
|
|
|
|
0 komment
|
16 ember kedveli
|
ibolya58
2012.01.21 13:36
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
         
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
húst megmosom, lisztből palacsinta, előkészitett húst, burgonyás masszában, kicsit változtatni, fele burgonya, csirkemellből, petrezselymes, megtisztitott, elkészithető, előkészitett, finomfalatok, változtatni, megforgatom, kiveregetem, szeretnénk, palacsinta, sertésszűz, kidolgozom, sárgarépát, szeleteket, burgonyás, közepesen, masszában, burgonyát, rakhatunk, hozzáadom, burgonyás, lereszelt, köretnek, borsozom, burgonya, sertésszűz, burgonya, liszt, tojás, bors, olaj sütéshez,
|
|
|
|
|