Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A felhasználás előtti napon a karajszeleteket kikloffoljuk, besózzuk, fóliával befedve hűtőbe tesszük, így puhább lesz a hús. Másnap szokásos módon lisztbe, enyhén sózott, felvert tojásba, zsemlemorzsába megforgatjuk. Közepesen forró olajban kisütjük mindkét oldalát szép pirosra sütjük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Köretnek: hasábburgonya vagy szalmaburgonya
Jó étvágyat!
|
|
|
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
nedved871216
2012.06.14 18:56
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
 
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
felhasználás előtti, karajszeleteket kikloffoljuk, karajszeleteket, zsemlemorzsába, szalmaburgonya, hasábburgonya, felhasználás, kikloffoljuk, megforgatjuk, sertéskaraj, sertéskaraj, zselemorzsa, Közepesen, szokásos, fóliával, Köretnek, besózzuk, étvágyat, kisütjük, felvert, mindkét, Rántott, oldalát, tojásba, lisztbe, olajban, befedve, tesszük, szelet sertéskaraj, tojás, liszt, zselemorzsa, olaj,
|
|
|
|
|