Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 75 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A húst 4 szeletbe felvágom , kiterítem majd adzsikával bekenem.
A szalonnát kis kockára felvágom , sajtot is , a fokhagymát lereszelem.s egy kisebb tálban összekeverem.
Ezt a tölteléket elosztom 4 felé és mindegyik húsra teszek egy adagot.
A húsokat félbe hajtom , megtűzöm fogpiszkálóval.
Az így elkészített húsokat kevés zsíron előpirítom , mindkét oldalán.
Egy kisebb kiolajozott tepsibe rakom a töltött húst és előmelegített sütőben 180 fokon megsütöm , ez kb: 40 -50 perc.
Pirított burgonyával fogom tálalni
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Ízletes ebéd lehet egy hétvégén.
A sütési idő persze attól is függ, hogy milyen vastagra vágtuk a húst .
Sütés közben időnként locsolgassuk meg a hús tetejét, s így szép szint kap.
Jó étvágyat kívánok hozzá.
|
|
|
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
ibolya58
2012.09.21 21:32
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
 
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
fokhagymát lereszelem, kisebb tálban, tölteléket elosztom, kisebb kiolajozott, töltött húst, fogpiszkálóval, előmelegített, paprikaszósz, locsolgassuk, összekeverem, burgonyával, kiolajozott, elkészített, töltelékhez, tölteléket, adzsikával, előpirítom, fokhagymát, lereszelem, fokhagyma, mindegyik, kiterítem, szalonnát, elosztom, megtűzöm, Göngyölt, felvágom, felvágom, Pirított, hétvégén, időnként, marhahús, zsír, töltelékhez, szalonna, sajt, gerezd fokhagyma, adzsika chilis paprikaszósz,
|
|
|
|
|