Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A húsokat kiklopfoljuk, sóval, borssal fűszerezzük, ezután vékonyan bekenjük mustárral. 4 hússzeletre rátesszük a szeletelt füstölt tarját, majd lefedjük a másik 4 hússzelettel, és összetűzzük a fogfájókkal.
A lisztet összekeverjük a fűszerpaprikával és megforgatjuk benne a húsokat. Forró zsiradékban pirosra sütjük őket.
Fűszeres sült burgonyahasábokkal tálaljuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Jó étvágyat kívánok.
|
|
|
|
2 komment
|
19 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.02.27 08:37
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
          
|
|
|
geza60 |
2014.03.03. 10:46 (#2) |
|
 |
Nem egészen értem,az össze tűzött húsokat kell be forgatni és ki sütni ?
De ki fogom próbálni ! |
|
koboldfiu |
2014.02.28. 16:20 (#1) |
|
 |
Jonak tünik csak attol félek száraz lesz a hus kissé |
| |
|
|
|
húsokat kiklopfoljuk, szeletelt füstölt, lisztet összekeverjük, fűszerpaprikával, összekeverjük, fűszerpaprika, hússzelettel, kiklopfoljuk, megforgatjuk, fűszerezzük, hússzeletre, összetűzzük, fogfájókkal, zsiradékban, sertéskaraj, mustárral, rátesszük, szeletelt, tálaljuk, vékonyan, Fűszeres, lefedjük, bekenjük, fogvájók, sütéshez, evőkanál, pecsenye, étvágyat, evőkanál, szelet sertéskaraj, szelet füstölt tarja, evőkanál liszt, evőkanál fűszerpaprika, kevés mustár, olaj sütéshez, fogvájók tűzéshez,
|
|
|
|
|