Fogás: desszert, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 75 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Az élesztőt pici tejben és kevés cukorral felfuttatjuk. Aztán a többi hozzávalóval összegyúrjuk és kelesztjük. Mikor megkelt, 10 cipót formálunk. Egyenként kisodorjuk és megtöltjük a krémmel. A krémet a következő módon készítjük el: fél liter tejben megfőzünk 2 csomag kakaós pudingport, 25 dkg porcukrot és 4 ek. kakaóport. Még melegen hozzákeverjük a margarint. Felcsavarjuk a krémmel megtöltött tésztát és kettesével összefonjuk. A tepsiben kicsit pihentetjük még. Tojássárgájával megkenjük a tetejét. Előmelegített sütőben, 180-220 fokon megsütjük. Porcukorral megszórva tálalhatjuk. TIPP: Sütés után, a sütőből kivéve, cukros vízzel megkenjük, hogy szépen csillogjon.
|
|
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
sz-andi
2013.11.24 21:26
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
élesztőt pici, többi hozzávalóval, következő módon, krémmel megtöltött, tepsiben kicsit, sütőből kivéve, Tojássárgájával, hozzákeverjük, Előmelegített, Felcsavarjuk, felfuttatjuk, hozzávalóval, összegyúrjuk, összefonjuk, pihentetjük, Porcukorral, tálalhatjuk, kelesztjük, kisodorjuk, megtöltjük, pudingport, megtöltött, rétesliszt, csillogjon, kettesével, Egyenként, formálunk, megkenjük, megszórva, következő, porcukrot, kakaóport, rétesliszt, élesztő, csipet, étolaj, tojás habja, csomag pudingpor, porcukor, kakaópor, margarin,
|
|
|
|
|