Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Veszek a halászoktól egy 3kg-os folyami harcsát, majd megtisztítom. Sózom, borsozom, friss bazsalikommal, rozmaringgal beszórom. Hátát 2cm-enkét teljesen bevágom, melyekbe bacon szalonna csíkokat illesztek. Testét citrom levével locsolom, sonkával borítom, majd a szájába teszek egy citromot díszítésként. Alufóliával letakarva 30 percig sütöm a kemencében parázs mellett, majd kb. 20 percig alufólia nélkül pirítom.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Nagyon finom és egészséges
|
|
|
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
taszat
2017.08.06 10:41
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
 
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
3kg-os folyami, szájába teszek, citromot díszítésként, kemencében parázs, bazsalikommal, megtisztítom, rozmaringgal, díszítésként, Alufóliával, halászoktól, bazsalikom, kemencében, egészséges, letakarva, rozmaring, illesztek, beszórom, locsolom, sonkával, citromot, csíkokat, melyekbe, teljesen, szalonna, Kemencés, borsozom, egészben, szalonna, alufólia, bevágom, harcsa, bacon szalonna, sonka, bazsalikom, citrom, rozmaring, bors,
|
|
|
|
|