Fogás: leves, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Az őszibarackokat a cukorral, citromlével, fahéjjal és szegfűszeggel ízesített (jól jöhet egy fűszertojás) vízben feltesszük főni. A pudingport elkeverjük a tejjel.
Negyed óra múlva kivesszük a fahéjat és a szegfűszeget a levesből, és bot mixerrel pürésítjük a barackokat. Kevergetve besűrítjük a levest, hozzáöntve a pudingos tejet. Ezt a műveletet természetesen már nem a tűzhelyen végezzük.
Jól lehűtjük.
Kellemes hűsítő étel a nagy nyári melegben.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Esetleg mandula szeletekkel ízesíthetjük, ízlés szerint.
|
|
|
|
0 komment
|
6 ember kedveli
|
galambjani
2013.03.04 15:37
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
    
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
pudingport elkeverjük, pudingos tejet, műveletet természetesen, tűzhelyen végezzük, nagy nyári, őszibarackokat, természetesen, szegfűszeggel, ízesíthetjük, szegfűszeget, szeletekkel, citromlével, fűszertojás, besűrítjük, elkeverjük, feltesszük, hozzáöntve, pudingport, készíthető, Kevergetve, őszibarack, barackokat, pürésítjük, szegfűszeg, Őszibarack, pudingpor, krémleves, tűzhelyen, műveletet, kivesszük, ízesített, őszibarack, evőkanál cukor, fahéj, néhány szem szegfűszeg, liter, citrom leve,
|
|
|
|
|