Fogás: egyéb, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 15 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A húst kockára vágom,forró olajban átsütöm,hozzá adom a hagymát,majd aranysárgára pirítom és ezt kevés vizel felöntöm.
Sóval,borssal,köménnyel,fo khagymával,és sűrített paradicsommal
fűszerezzük.Ebben a mártásban puhára párolom a húst.
A tejfölt a lisztet kevés borssal simára keverjük és ezzel be sűrítjük.
Az ecetes uborkát és a petrezselymet hozzáadjuk és még további
10 percig pároljuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Én tésztát,nokedlit egyaránt főtök hozzá.
|
|
|
|
0 komment
|
9 ember kedveli
|
mucika58
2012.01.27 18:43
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
       
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
húst kockára, mártásban puhára, lisztet kevés, ecetes uborkát, petrezselymet hozzáadjuk, paradicsommal, petrezselymet, petrezselyem, fokhagymával, aranysárgára, vöröshagyma, fűszerezzük, hozzáadjuk, paradicsom, sertésragu, köménnyel, mártásban, fokhagyma, pároljuk, nokedlit, sűrítjük, sűrített, keverjük, süritett, egyaránt, felöntöm, tésztát, kockára, borssal, tejfölt, átsütöm, sertés lapocka, olaj, közepes vöröshagyma, süritett paradicsom, gerezd fokhagyma, tejföl, liszt, csokor petrezselyem, kisseb ecetes uborka,
|
|
|
|
|