Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A csirke húsokat sózom, borsozom, és majoránnával megszórom. Én a felső combot szoktam készíteni. A hús bőre alá sajtszeletet teszek. A húsokat a tepsibe teszem. A tetejükre még sajtszeleteket teszek. A tepsit felöntöm annyi tejjel, hogy a húst ellepje. Ekkor letakarom alufóliával, és 180-200 fokon addig sütöm, amíg a tej el nem főtt. Ekkor leveszem a fóliát és tovább sütöm, amíg szép piros nem lesz. Rizzsel tálaltam.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Nagyon finom omlós a hús, és ami a lényeg, hogy nem zsíros.
|
|
|
|
0 komment
|
22 ember kedveli
|
mildiko50
2012.01.30 15:13
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
csirke húsokat, felső combot, tepsibe teszem, tepsit felöntöm, húst ellepje, sajtszeleteket, sajtszeletet, majoránnával, alufóliával, csirkecomb, készíteni, letakarom, tetejükre, majoranna, megszórom, borsozom, leveszem, tálaltam, felöntöm, tepsibe, húsokat, szoktam, Rizzsel, húsokat, ellepje, tepsit, teszek, teszek, tejjel, teszem, fóliát, egész csirkecomb, bors, sajt, majoranna,
|
|
|
|
|
Hercli
|
0 komment
|
6 ember kedveli
|
|
|
|
|
|