Fogás: egyéb, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 20 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A hüvelyes, zsenge borsót kifejtem. Megmosom, majd sós-cukros vízben puhára főzöm. Vigyázok hogy ne főjön szét! A főzőlében hagyom kihűlni, majd leszűröm. Majonézt, tejszínt, fehér borsot, összevágott petrezselymet összekeverem a borsóval.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Könnyen és gyorsan elkészíthető!
|
|
|
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
anitakezi
2014.07.05 17:00
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
főzőlében hagyom, zöldpetrezselyem, petrezselymet, összekeverem, elkészíthető, összevágott, főzőlében, fehérbors, Joghurtos, zöldborsó, porcukor, hüvelyes, Megmosom, Majonézt, borsóval, tejszínt, leszűröm, Vigyázok, kifejtem, joghurt, finomra, majonéz, tejszín, Könnyen, gyorsan, kihűlni, cukros, zöldborsó, majonéz, tejszín, pohár natúr joghurt, fehérbors, csipet, mustár, porcukor, citrom leve,
|
|
|
|
|