Fogás: leves, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A darált húst összeállítjuk a rizzsel, hagymával, fokhagymával, őrölt borssal, tojásokkal, sóval és dió nagyságú gombócokká formáljuk.
A zöldségeket karikára vagy kockára vágva, fűszerkeverékkel ízesítve 2 liter vízzel feltesszük főni. Amikor forr, óvatosan beletesszük a húsgombócokat. Ha minden megfőtt, beleszaggatjuk a vajgaluskát, - s azon forrón megszórjuk petrezselyemzölddel.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Kitűnő "egytálétel", - melynek elfogyasztása után jöhet a desszert!
|
|
|
|
1 komment
|
2 ember kedveli
|
bartfaiandrea
2014.01.05 11:27
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |

|
|
|
botka_eva |
2014.01.22. 20:06 (#1) |
|
 |
Elkészítettem. Nagyon finom. Ajánlom mindenkinek. |
| |
|
|
|
darált húst, zöldségeket karikára, fűszerkeverékkel, petrezselyemzöld, beleszaggatjuk, összeállítjuk, elfogyasztása, húsgombócokat, fűszerkeverék, fokhagymával, mokkáskanál, zöldségeket, vöröshagyma, vajgaluskát, beletesszük, megszórjuk, mennyiségű, vajgaluska, tojásokkal, feltesszük, gombócokká, zellergumó, egytálétel, késhegynyi, fokhagyma, formáljuk, hagymával, készített, darált sertéshús, evőkanál rizs, tojás, vöröshagyma, gerezd fokhagyma, késhegynyi őrölt bors, mokkáskanál, szál fehérrépa, szál sárgarépa, zellergumó, karalábé,
|
|
|
|
|