Fogás: desszert, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 20 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A sütőt előmelegítjük 180 fokra (légkeverésesnél: 160 fokra), a tepsit kibéleljük sütőpapírral. A csokoládét durvára vágva aprítjuk. A vajat a földimogyorókrémmel, a sóval, a cukorral és az édesítőszerrel habosra keverjük. Hozzáadjuk a fahéjat és a tojásokat, és addig keverjük, amíg a cukor feloldódik benne.
A lisztet és a sütőport rászitáljuk, és összegyúrjuk vele. Beledolgozzuk a földimogyorót és a csokoládédarabokat.
A tésztából dió nagyságú golyókat formálunk, egymástól 3 cm-re a tepsire tesszük, kissé ellapítjuk őket, és sütőben kb. 15-18 perc alatt aranybarnára sütjük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
izlés szerint porcukoral bolondítjuk meg
|
|
|
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
belavoros
2011.12.20 16:23
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
sütőt előmelegítjük, tepsit kibéleljük, csokoládét durvára, édesítőszerrel habosra, cukor feloldódik, sütőport rászitáljuk, tepsire tesszük, földimogyorókrém, földimogyoróval, légkeverésesnél, édesítőszerrel, Beledolgozzuk, földimogyorót, előmelegítjük, sütőpapírral, összegyúrjuk, földimogyoró, aranybarnára, rászitáljuk, bolondítjuk, kibéleljük, porcukoral, ellapítjuk, feloldódik, Csokoládés, csokoládét, Hozzáadjuk, tésztából, tojásokat, formálunk, egymástól, sütőpapír, sütőport, étcsoki, puha, földimogyorókrém, csipet, cukor, őrölt fahéj, tojás, liszt, sütőpor, sózatlan földimogyoró, sütőpapír,
|
|
|
|
|