Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 75 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A szűzpecsenyét lehártyázom és felszeletelem. Kiklopfolom és fűszerezem. Kevés olajon, pirosra sütöm. Az édesburgonyát megtisztítom és puhára főzöm. Ha megfőtt, vajjal elkeverem és kihabosítom.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Jó étvágyat kívánok.
|
|
|
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
elenacska
2014.01.31 18:49
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |

|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
szűzpecsenyét lehártyázom, édesburgonyát megtisztítom, édesburgonyával, édesburgonyát, szűzpecsenyét, felszeletelem, szűzpecsenye, szűzpecsenye, édesburgonya, megtisztítom, Kiklopfolom, kihabosítom, lehártyázom, fűszerezem, elkeverem, étvágyat, fűszersó, megfőtt, kívánok, pirosra, olajon, vajjal, puhára, csipet, csipet, csipet, Roston, étolaj, szűzpecsenye, édesburgonya, csipet, csipet bors, csipet fűszersó, étolaj,
|
|
|
|
|