Fogás: köret, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A gombafejeket cikkekre vágjuk, a lábakat is feldaraboljuk. A répát felszeleteljük, és megdinszteljük egy kicsit az olívaolajban, majd a feldarabolt gombát és a fűszereket is hozzáadjuk. 10 percig fedő alatt pároljuk, majd fedő nélkül pirítjuk, míg a gomba által eresztett lé elpárolog.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Sült húsok mellé nagyon finom, főtt rizzsel együtt is tálalható.
|
|
|
|
1 komment
|
5 ember kedveli
|
taszat
2018.01.27 17:34
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
   
|
|
|
surild |
2018.08.20. 16:50 (#1) |
|
 |
Mindkettot szeretem. Egeszseges es egy konnyu ebed is lehet rizzsel salataval. |
| |
|
|
|
gombafejeket cikkekre, répát felszeleteljük, feldarabolt gombát, gomba által, megdinszteljük, felszeleteljük, csiperkegomba, feldaraboljuk, gombafejeket, olívaolajban, sárgarépával, feldarabolt, hozzáadjuk, bazsalikom, fűszereket, eresztett, elpárolog, tálalható, olívaolaj, sárgarépa, pirítjuk, cikkekre, pároljuk, Pirított, lábakat, nagyobb, oregáno, rizzsel, fűszert, kicsit, csiperkegomba, nagyobb sárgarépa, olívaolaj, bors, oregáno,
|
|
|
|
|