Fogás: leves, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A citromot felkarikázom. A szilvát és az őszibarackot kimagozom, nagyobb kockákra vágom. Az almákat, körtét meghámozom, kicsumázom, darabolom. Egy fazékba öntök, annyi vizet, amennyi levest szeretnék. Beleteszem a cukrot, sót, teatojásban a fahéjat és a szegfűszeget. Beleteszem az almát, őszibarackot, szilvát, citromot, majd 10 percig főzöm. A teatojást kiveszem. A pudingporral és kevés vízzel elkevert tejföllel besűrítem a levest. Hagyom felforrni. Citromlével és cukorral utánaízesítek. A levest lehűtöm és hidegen tálalom.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Jó étvágyat kívánok hozzá!
|
|
|
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
cila0628
2014.08.06 16:20
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
 
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
citromot felkarikázom, őszibarackot kimagozom, fazékba öntök, teatojást kiveszem, levest lehűtöm, utánaízesítek, gyümölcsleves, kristálycukor, felkarikázom, őszibarackot, pudingporral, szegfűszeget, őszibarackot, Citromlével, teatojásban, Beleteszem, meghámozom, kicsumázom, Beleteszem, őszibarack, szegfűszeg, szeretnék, teatojást, kimagozom, besűrítem, felforrni, tejföllel, pudingpor, darabolom, kockákra, citromot, őszibarack, szilva, alma, pohár tejföl, kanál pudingpor, kristálycukor, citrom, csipet, csomag vaníliás cukor, szem szegfűszeg, fahéj,
|
|
|
|
|