Fogás: desszert, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A túrót a tojások sárgájával és az olvasztott Rama margarinnal krémesre keverem. A lisztet összekeverem a sütőporral. A túróhoz keverem a cukrot, a sót és a lisztet. A tejföllel lazítok a tésztán. Vizes kézzel 20-25 db gombócot készítek és 1-1 cseresznyét rakok a közepébe.
Bő olajban megsütöm a gombócokat. Sülés közben megnőnek és feljönnek az olaj tetejére. Ha körben szép barnásra sült, kiszedem konyhai papírtörlőre.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Porcukorral megszórva vagy csokiöntettel tálalom.
|
|
|
|
0 komment
|
6 ember kedveli
|
hornoke
2014.05.30 15:56
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
    
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
tojások sárgájával, olvasztott Rama, lisztet összekeverem, túróhoz keverem, tejföllel lazítok, olaj tetejére, Cseresznyével, csokiöntettel, papírtörlőre, összekeverem, margarinnal, Porcukorral, cseresznyét, gombócokat, sárgájával, olvasztott, cseresznye, sütőporral, feljönnek, megszórva, tejföllel, margarin, közepébe, megnőnek, készítek, barnásra, megsütöm, gombócot, túrófánk, kiszedem, krémesre, kiskanál, túró, Rama margarin, tejföl, liszt, tojás, evőkanál cukor, kevés, kiskanál sütőpor, szem cseresznye,
|
|
|
|
|