Fogás: leves, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A hozzávalókat felkockázzuk, a krumpli meg a paradicsom kivételével a zsíron kissé megpároljuk.Sózzuk,borsozz uk,majd felöntjük vízzel.Beletesszük a lestyánt összekötve,hogy utólag könnyen lehessen kidobni.Közben a gombócot is elkészítjük jól összekeverve a hozzávalókat.Félidőben a krumplit és a paradicsomot beletesszük,majd 15 perc után beletesszük a gombócokat is
Fövés után,miután már nem lobog behabarjuk a tejföllel.Ecettel vagy ciberével savanyítjuk.Tetejét zöldpetrezselyemmel díszítve tejföllel és csípőssel kínáljuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Jó étvágyat kívánok!
|
|
|
|
0 komment
|
7 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.01.19 10:04
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
     
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
hozzávalókat felkockázzuk, paradicsom kivételével, zsíron kissé, lestyánt összekötve, paradicsomot beletesszük, paradicsomot, hozzávalókat, összekeverve, petrezselyem, felkockázzuk, húsgombóccal, hozzávalókat, korpacibere, beletesszük, Beletesszük, kivételével, megpároljuk, lestyánzöld, elkészítjük, beletesszük, savanyítjuk, csorbaleves, gombócokat, összekötve, paradicsom, paradicsom, behabarjuk, tejföllel, csípőssel, ciberével, felöntjük, hagyma, murok, petrezselyem, krumpli, paradicsom, paprika, tejföl, diónyi zsír, bors, lestyánzöld, korpacibere vagy ecet, Gombóchoz, darált hús, tojás, deci rizs, bors,
|
|
|
|
|