Fogás: leves, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
a fuszulykát megtisztítjuk(a végeit lecsipegetjük) és kisebb darabokra törjük
olajon megpároljuk a hagymát és a murkot, rátesszük a paszulyt felöntjük vízzel
a zöldpetrezselyem felét cérnával megkötjük s csokrostól a levesbe tesszük, a végén kidobjuk
sózzuk, borsozzuk
amikor minden megfőtt, levesszük a tűzről, elkészítjük a habarást , a leveshez adjuk
megszórjuk a maradék, apróra vágott petrezselyemmel
tetszés szerint savanyítjuk
tejföllel, csípőssel tálaljuk
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Baba-változat
1 éven felüliek fogaszthatják fenti változatot
1 éven aluliak, kb.7-8 hónaptól: a babot, a sárgarépát, petrezselymet és egy kevés hagymát megfőzzünk, citromlével savanyítjuk, turmixolva vagy anélkül adható (először a levet, majd a zöldségeket)
|
|
|
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
bodoban
2016.10.21 10:46
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |

|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
fuszulykát megtisztítjuk, végeit lecsipegetjük, paszulyt felöntjük, zöldpetrezselyem felét, levesbe tesszük, végén kidobjuk, leveshez adjuk, kevés hagymát, zöldpetrezselyem, petrezselyemmel, lecsipegetjük, petrezselymet, megtisztítjuk, fogaszthatják, petrezselyem, Zöldbableves, savanyítjuk, citromlével, elkészítjük, savanyítjuk, megpároljuk, zöldségeket, zöldpaszuly, csokrostól, turmixolva, sárgarépát, fuszulykát, tojássárga, megszórjuk, változatot, tálaláshoz, megfőzzünk, felöntjük, darabokra, tetszés szerint zöldpaszuly, murok sárgarépa, hagyma, nagy csokor petrezselyem, olaj, bors, tojássárga, ecet vagy savanyító, tejföl csípős tálaláshoz,
|
|
|
|
|