Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A csirkemelleket lisztbe forgattam és erős tűzön elősütöttem.
A felesleges olajt leöntöttem.
Mikor minden szelet megsült, az addig félretetteket visszatettem a lábosba,
2 db húsleveskockával, kicsi sóval és Vegetával ízesítettem,
és felöntöttem annyi vízzel hogy éppen ellepje.
Fedő alatt hagytam párolódni. Amikor majdnem kész volt, akkor hozzáadtam a zöldborsót, és készre pároltam.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Rizzsel tálaltam.
|
|
|
|
0 komment
|
11 ember kedveli
|
mildiko50
2012.03.01 06:39
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
         
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
csirkemelleket lisztbe, felesleges olajt, addig félretetteket, húsleveskockával, csirkemelleket, félretetteket, visszatettem, petrezselyem, elősütöttem, ízesítettem, felöntöttem, zöldborsót, felesleges, hozzáadtam, csirkemell, leöntöttem, Zöldborsós, zöldborsó, Vegetával, forgattam, párolódni, pároltam, húsleves, tálaltam, megsült, ellepje, lábosba, hagytam, lisztbe, csirkemell, mirelit zöldborsó, húsleves kocka, Vegeta, petrezselyem zöld, olaj,
|
|
|
|
|