Fogás: előétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Az ananászt fogpiszkálóra húzzuk, felszúrunk rá egy feta sajtot, és ráállítjuk egy virslikarikára. A kis katonákat tálra tesszük. A másik felét olajbogyóval készítjük ananász helyett. A kis katonákat vegyesen állítgatjuk tálra, és így kínáljuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
A virslit kb. 2 cm-es karikákra vágjuk. A feta sajtot cérnával kb. 1,5 cm-es kockákra vágjuk. Az ananászt lecsepegtetjük, és a sajthoz hasonló kis darabokra vágjuk. 24 kis nyársra elegendő mennyiség ez.
|
|
|
|
0 komment
|
5 ember kedveli
|
anaxor
2013.02.04 15:06
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
   
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
ananászt fogpiszkálóra, feta sajtot, másik felét, ananászt lecsepegtetjük, sajthoz hasonló, lecsepegtetjük, virslikarikára, fogpiszkálóra, ananászkarika, olajbogyóval, állítgatjuk, ráállítjuk, felszúrunk, mennyiség, darabokra, karikákra, készítjük, katonákat, katonákat, olajbogyó, kockákra, magozott, vegyesen, kínáljuk, ananászt, cérnával, elegendő, ananászt, helyett, hasonló, nyársra, virsli, feta sajt, ananászkarika, magozott fekete olajbogyó,
|
|
|
|
|