Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A karfiolt sós cukros vízben roppanósra főzöm, a levét leszűröm. Olajon megpirítom a finomra vágott vöröshagymát, a lereszelt fokhagymát,és a darált húst. Sózom, borsozom, megszórom majorannával, és kevés víz hozzáadásával fedő alatt megpárolom.
Elkészítem a besamelmártást. A margarint pezsdülésig forrósítom, a liszttel együtt kb 2 percig pirítom, felengedem a forró tejjel, és lassú tűzön krémmé keverem. A tejfölt a tojással,a reszelt sajttal, és a még meleg mártással együtt simára keverem.
A megfőtt karfiol felét tűzálló tálba helye, a darált húst egyenletesen elosztjuk rajta, a karfiol másik felével beborítom, majd a mártással meglocsolom.180 fokon sütöm.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Jó étvágyat kívánok!
|
|
|
|
0 komment
|
7 ember kedveli
|
feedivion
2014.10.06 15:34
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
     
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
levét leszűröm, finomra vágott, lereszelt fokhagymát, darált húst, margarint pezsdülésig, liszttel együtt, forró tejjel, reszelt sajttal, megfőtt karfiol, karfiol másik, mártással meglocsolom, fokhagymagerezd, besamelmártást, hozzáadásával, vöröshagymát, majorannával, egyenletesen, vöröshagyma, pezsdülésig, meglocsolom, megpirítom, forrósítom, roppanósra, fokhagymát, felengedem, Elkészítem, megpárolom, napraforgó, majoránna, margarint, megszórom, mártással, elosztjuk, lereszelt, mártással, pulykahús, beborítom, karfiol, csipet, csipet cukor, napraforgó étolaj, vöröshagyma, 15%-s, fokhagymagerezd, darált pulykahús, csipet fekete őrölt bors, csipet majoránna, Rama margarin, liszt, füstölt sajt, egész tojás, 12%-os tejföl,
|
|
|
|
|
Gofri
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
|
|
|
|
|