Fogás: leves, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A zellert ,sárgarépát meghámozzuk,felkockázzuk.K is vajon megpirítjuk,majd kb.1 liter vízzel felöntjük.A lébe beletesszük a Maggi leveskockát és addig főzzük míg a zeller és a sárgarépa megpuhul.Botmixerrel krémes állagúra aprítjuk,majd a mustárral sóval borssal, reszelt szerecsendióval ízesítjük.
Pár perc főzés után hozzáadjuk a levessel elkevert tejfölt.
A karikákra szeletelt kolbászt forró serpenyőben megpirítjuk,tálaláskor a levesre locsolhatunk egy pár cseppet a kolbászbók kisült zsiradékból, a kolbász szeleteket a leves mellé tálaljuk. A levest forrón tálaljuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Jó étvágyat!
|
|
|
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.01.25 09:43
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
 
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
lébe beletesszük, sárgarépa megpuhul, mustárral sóval, levessel elkevert, karikákra szeletelt, levesre locsolhatunk, kolbászbók kisült, kolbász szeleteket, leves mellé, levest forrón, Zellerkrémleves, szerecsendióval, locsolhatunk, szerecsendió, felkockázzuk, megpirítjuk, megpirítjuk, beletesszük, Botmixerrel, meghámozzuk, serpenyőben, zsiradékból, leveskockát, tálaláskor, hozzáadjuk, sárgarépát, zellergumó, szeleteket, kolbászbók, mustárral, sárgarépa, Zöldséges, felöntjük, sárgarépa, karikákra, szeletelt, nagyobb zellergumó, sárgarépa, vaj, evőkanál tejföl, bors, szerecsendió, kolbász karikákra vágva,
|
|
|
|
|