Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A húst kissé kiverjük, és a szeletek szélét bevagdossuk, nehogy sütés közben összeugorjanak. A sót, a borsot, a Piros Aranyat, a mustárt és a zúzott fokhagymát vagy fokhagymakrémet az olajjal összekeverjük. Alaposan a hússzeletekbe dörzsöljük.
A vöröshagymát megtisztítjuk, fölszeleteljük, gyűrűire szedjük, a bárd lapjával szétnyomott borókabogyóval összekeverjük, majd a húst ezzel egymásra rétegezve alufóliába csomagoljuk. Hűtőszekrényben 1 éjszakán át pihentetjük.
Amikor a rostély kellően forró, és a faszén csak parázslik alatta, a hússzeleteket rárakjuk és oldalanként kb. 5-5 percig sütjük. Savanyúságokkal meg puha kenyérrel kínáljuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Savanyúságokkal meg puha kenyérrel kínáljuk esetleg
héjában sült burgonyával.
|
|
|
|
0 komment
|
4 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.09 16:46
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
  
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
húst kissé, szeletek szélét, zúzott fokhagymát, olajjal összekeverjük, hússzeletekbe dörzsöljük, vöröshagymát megtisztítjuk, bárd lapjával, húst ezzel, rostély kellően, faszén csak, hússzeleteket rárakjuk, Hűtőszekrényben, Savanyúságokkal, Savanyúságokkal, fokhagymakrémet, összeugorjanak, fölszeleteljük, borókabogyóval, összekeverjük, hússzeleteket, megtisztítjuk, hússzeletekbe, összekeverjük, kicsontozott, vöröshagymát, burgonyával, vöröshagyma, borókabogyó, pihentetjük, mokkáskanál, csomagoljuk, bevagdossuk, szétnyomott, sertéstarja, oldalanként, dörzsöljük, fokhagymát, kiskanál, mokkáskanál őrölt feketebors, evôkanál csípős Piros Arany, evőkanál mustár, gerezd fokhagyma, nagyobb vöröshagyma, szem borókabogyó, evőkanál olaj,
|
|
|
|
|