Fogás: köret, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 20 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
1. Hevítsük fel a zsírt egy serpenyőben, és a lisztet belekanalazva, folyamatos kevergetés közben készítsünk világosbarna rántást.
2. Ha már úgy látjuk, hogy kezd megjönni a színe, akkor tegyük bele a zúzott fokhagymát, és jól keverjük össze.
3. Ne sokat késlekedjünk, mehet is bele a tej, amit adagolva, folyamatos kevergetés közben öntsünk hozzá. Sózzuk ízlés szerint, majd keverjük csomómentesre
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
. Nálunk mindig tettek bele egy csipetnyi cukrot is, de ez természetesen elhagyható.
|
|
|
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
missyciculi
2012.09.27 15:46
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
lisztet belekanalazva, zúzott fokhagymát, csipetnyi cukrot, fokhagymaszósz, csomómentesre, belekanalazva, természetesen, világosbarna, késlekedjünk, serpenyőben, folyamatos, kevergetés, folyamatos, fokhagymát, kevergetés, készítsünk, sertészsír, finomliszt, elhagyható, foghagyma, csipetnyi, megjönni, keverjük, keverjük, adagolva, Hevítsük, rántást, szerint, lisztet, sertészsír, finomliszt, gerezd foghagyma, cukor,
|
|
|
|
|