Fogás: köret, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A krumplit héjában megfőzöm (félpuhára), leszűröm, meghámozom, karikára vágom. Vajjal vékonyan kikent tepsibe terítem 2 rétegben, a rétegek közé lapka vagy más fajta szeletelt sajtot teszek. A végén leöntöm a kész besamellel, amit lehet ízesíteni is petrezselyemmel, kaporral, citrommal, stb.., és fóliával lefedve sütöm kb. 1/2 órát, majd fólia nélkül még 10 percig pirítom a tetejét. Még finomabb, ha a besamell mártásra reszelünk még sajtot.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Jó étvágyat kívánok!
|
|
|
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
szabonori
2014.06.16 22:53
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
krumplit héjában, rétegek közé, végén leöntöm, kész besamellel, besamell mártásra, petrezselyemmel, meghámozom, újburgonya, besamellel, citrommal, félpuhára, újkrumpli, szeletelt, ízesíteni, reszelünk, Besameles, megfőzöm, rétegben, leszűröm, kaporral, karikára, vékonyan, krumplit, mártásra, étvágyat, finomabb, besamell, fóliával, rétegek, leöntöm, kívánok, csipet, liszt, sajt, csipet bors, újburgonya,
|
|
|
|
|