Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Pirítsuk meg a csirkeszárnyakat az olajon
Vágjuk fel a hagymát és zöldhagymát, de a zöld részét tegyük félre későbbre. Adjuk a csirkéhez a zöldségkeveréket, a felvágott zöldhagymát, gyömbért, a rizst és a szójaszószt
Pirítsuk meg, öntsünk rá 1 liter forró vizet, és adjunk hozzá a Knorr tyúkhúsleves-kockákat
Főzzük 25 percig. Anélkül, hogy a lábost levennénk a tűzről, öntsük hozzá a felvert tojást, folyamatos keverés mellett
Tálalás előtt adjuk hozzá a zöldhagyma nagyobb darabokra vágott zöldjét, és ízesítsük még szójaszósszal
|
|
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
sz-andi
2013.11.27 16:45
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
olajon Vágjuk, zöld részét, felvágott zöldhagymát, szójaszószt Pirítsuk, lábost levennénk, felvert tojást, zöldhagyma nagyobb, zöldségkeveréket, csirkeszárnyakat, zöldségkeverék, szójaszósszal, csirkeszárny, tyúkhúsleves, csirkeszárny, Tyúkhúsleves, szójaszószt, zöldhagymát, zöldhagymát, zöldhagyma, folyamatos, szezámolaj, zöldhagyma, szójaszósz, ízesítsük, csirkéhez, felvágott, levennénk, darabokra, gyömbért, evőkanál, evőkanál, későbbre, evőkanál, evőkanál rizs, csirkeszárny, kínai zöldségkeverék, zöldhagyma, tojás, evőkanál szójaszósz, evőkanál szezámolaj, Knorr Tyúkhúsleves-kocka, friss gyömbér,
|
|
|
|
|