Fogás: desszert, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A tojásokat szétválasztjuk, a fehérjéből kemény habot verünk. A sárgáját kikeverjük a cukorral, hozzáadjuk a lisztet és a sütőport, vaníliát és a kakaót, majd óvatosan összekeverjük a habbal. Közben a meggyet apróra vagdossuk és a tésztába keverjük.
Kivajazott sütőben 180 fokon 30-35 perc alatt készre sütjük.
A tejszínt felverjük, belekeverjük a habfixet, majd a porcukrot és az apróra vagdosott meggyet. Mikor a piskóta megsült megkenjük a lekvárral, majd ráhalmozzuk a krémet és megszórjuk a csokoládéreszelékkel, hűtőbe tesszük legalább egy órára, ezt követően szeletelhetjük
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Különleges meggyes piskóta és ínycsiklandó krém. Tökéletes édesség, nagy kedvencem lett! Nem túl édes, egyszerűen szuper.
|
|
|
|
0 komment
|
7 ember kedveli
|
lilagondolatok
2015.05.23 07:29
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
     
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
tojásokat szétválasztjuk, fehérjéből kemény, sárgáját kikeverjük, meggyet apróra, tésztába keverjük, tejszínt felverjük, apróra vagdosott, piskóta megsült, szétválasztjuk, szeletelhetjük, összekeverjük, teáskanálnyi, belekeverjük, ínycsiklandó, meggykrémmel, ráhalmozzuk, cukrozatlan, meggylekvár, habtejszín, egyszerűen, megszórjuk, Különleges, Kivajazott, hozzáadjuk, fehérjéből, kikeverjük, felverjük, lekvárral, porcukrot, vagdossuk, tojásokat, vagdosott, megkenjük, kedvencem, tojás, evőkanál liszt, evőkanál barna cukor, teáskanálnyi sütőpor, vanília belseje, meggy, krémhez, evőkanál meggylekvár, habtejszín, tasak habfix, meggy, evőkanál porcukor, tetejére, csokoládéreszelék,
|
|
|
|
|